Orar: Lun – Vin: 9.30 – 16.30
HT SERIES
100 - 136KW/THREE PHASE/UP TO MPPT
Descriere

Noua serie HT 1100Vdc (100-136 KW) este cel mai bun invertor cu string-uri de mare putere pentru sectorul C&I. Seria HT ofera pâna la 12 MPPT-uri și este compatibilă cu modulele Bi-faciale, cu un prag mai mare de curent DC (Max. 15A per string). Include comunicație PLC, protecție opțională la supratemperatura terminalului AC și detectarea umidității interne. Configurarea se poate face cu ușurință prin Bluetooth, iar diagnosticarea și actualizarea firmware-ului pot fi operate de la distanță. Seria HT încorporeaza perfect diferite seturi de puncte forte tehnice menite sa realizeze economii mai mari în instalație, să sporească productivitatea și să diversifice opțiunile de monitorizare disponibile, ducând siguranța la nivelul maxim posibil în conformitate cu cele mai stricte standarde din industrie.

Suncharge Energy - HT SERIES
Energie de la cea mai bună sursă
Beneficii simple prin tehnologie avansată

Tehnologia care nu ne simplifică viața își pierde sensul de a exista.

Tehnologia trebuie să creeze libertate și creștere a calității vieții. De aceea dezvoltăm și alegem să promovăm tehnologii care crează independență energetică, care crează confort și participă activ la starea de bine a proprietarilor. Credem că tehnologia trebuie să ofere oamenilor oportunitatea de a avea o viață mai bună, iar asta se întâmplă într-o lume mai bună, curată, mai verde, mai avansată.

Economie Financiară
Instalarea panourilor fotovoltaice necesită o investiție inițială, dar pe termen mediu și lung economiile realizate vor acoperii costul.
Zero Emisii
Odată ce ați instalat setul solar, nu vor mai exista surse de poluare din partea dumneavoastră pe partea de energie.
Costuri de Întreținere Reduse
Sistemele fotovoltaice nu necesită multă întreținere, astfel încât costurile asociate cu întreținerea acestora sunt minime.
Extra Energie
Oricât de mult ar fluctua piața de energie, soluția dumneavoastră fotovoltaică vă asigură liniștea
Garanția Calității
Echipa este formată doar din profesioniști, iar tehnologia utilizată este de ultimă generație.
Suncharge Energy - HT SERIES
Ultimele proiecte
E simplu, contactează-ne, noi facem restul!
Valoare adăugată prin produse, servicii și profesionalism

Echipa noastră este dedicată în totalitate furnizării de soluții solare fiabile și eficiente încă din 2005. Echipa este compusă din ingineri certificați în domeniul energetic, electricieni autorizați și instalatori cu experiență alături de care există un întreg aparat de suport legislativ. Suntem aici pentru a oferi clienților noștri o sursă sigură de energie verde prin soluții la cheie fără complicații și pierdere de timp.

100% Prietenos cu Mediul
100% Soluții Personalizate
100% Rezultate Demonstrabile
Cerere de informații

    Detalii cerere:

    Cum doriți să fiți contactat

    ro_RORomanian