Orar: Lun – Vin: 9.30 – 16.30
LVDT/DT SERIES
12 - 25KW/THREE PHASE/ 2MPPT
Descriere

Invertorul din seria DT de la GoodWe este potrivit pentru acoperișuri comerciale și industriale, precum și pentru sistemele fotovoltaice de dimensiuni mici și mijlocii. Datorită capacităților fiabile de suport al rețelei, impermeabilizarii și antiprafului de înaltă calitate, alături de modulul cu gama de tensiune extra-largă, nu poate fi utilizat numai în sistemele fotovoltaice de acoperișuri comerciale și centrale electrice comerciale, dar este, de asemenea, calificat pentru proiecte mari, cu cerere mai mare de putere.

Suncharge Energy - LVDT/DT SERIES
Energie de la cea mai bună sursă
Beneficii simple prin tehnologie avansată

Tehnologia care nu ne simplifică viața își pierde sensul de a exista.

Tehnologia trebuie să creeze libertate și creștere a calității vieții. De aceea dezvoltăm și alegem să promovăm tehnologii care crează independență energetică, care crează confort și participă activ la starea de bine a proprietarilor. Credem că tehnologia trebuie să ofere oamenilor oportunitatea de a avea o viață mai bună, iar asta se întâmplă într-o lume mai bună, curată, mai verde, mai avansată.

Economie Financiară
Instalarea panourilor fotovoltaice necesită o investiție inițială, dar pe termen mediu și lung economiile realizate vor acoperii costul.
Zero Emisii
Odată ce ați instalat setul solar, nu vor mai exista surse de poluare din partea dumneavoastră pe partea de energie.
Costuri de Întreținere Reduse
Sistemele fotovoltaice nu necesită multă întreținere, astfel încât costurile asociate cu întreținerea acestora sunt minime.
Extra Energie
Oricât de mult ar fluctua piața de energie, soluția dumneavoastră fotovoltaică vă asigură liniștea
Garanția Calității
Echipa este formată doar din profesioniști, iar tehnologia utilizată este de ultimă generație.
Suncharge Energy - LVDT/DT SERIES
E simplu, contactează-ne, noi facem restul!
Valoare adăugată prin produse, servicii și profesionalism

Echipa noastră este dedicată în totalitate furnizării de soluții solare fiabile și eficiente încă din 2005. Echipa este compusă din ingineri certificați în domeniul energetic, electricieni autorizați și instalatori cu experiență alături de care există un întreg aparat de suport legislativ. Suntem aici pentru a oferi clienților noștri o sursă sigură de energie verde prin soluții la cheie fără complicații și pierdere de timp.

100% Prietenos cu Mediul
100% Soluții Personalizate
100% Rezultate Demonstrabile
Cerere de informații

    Detalii cerere:

    Cum doriți să fiți contactat

    ro_RORomanian